מעבר לדף הבית

הסטודנטים שלנו

דוד גרינברג
סטודנט בחוג לפיזיותרפיה

“הקשר האישי נשמר איתי לאורך כל הדרך”

הקשר האישי נשמר איתי לאורך כל הדרך, מהיום הפתוח שהגעתי למכללה והמשיך גם במהלך הלימודים. פה הדגש הוא על הפאן האישי. ראשת החוג מסתכלת על כל אחד מאיתנו כבן אדם ולא כעוד נתון במערכת. המרצים מכירים אותנו בשם ובאופי, וחשוב להם לראות אותנו מצליחים.
אריאל דותן
סטודנטית בחוג למערכות מידע קהילתיות

“החוג עצמו מתאפיין בשיתוף פעולה פורה בין הסטודנטים ”

במסגרת לימודיי בחוג למערכות מידע קהילתיות, העשרתי את הידע האישי והמקצועי שלי בתחומים רבים, במיוחד בנושא המידע הנרחב ברשת האינטרנט, שהפכה לחלק בלתי נפרד מחיינו בעידן המודרני. החוג עצמו מתאפיין בשיתוף פעולה פורה בין הסטודנטים ששמחים לתת יד ולעזור איש לרעהו בכל בעיה.
ולדי (ולדיסלב) סלובודסקי
בוגר החוג למדעי המעבדה הרפואית

“תמיד מצאנו בקרב המרצים והסגל אוזן קשבת ותמיכה”

חיפשתי תואר שיפתח בפני דלתות לעתיד קליני ואקדמי. התלהבתי מתוכנית הלימודים שהוצגה בפני ביום הפתוח ונרשמתי למכללה בצפת. הלימודים בחוג למדעי המעבדה הרפואית לא היו קלים ונדרש מאמץ רב להצליח. אבל חשוב לי לציין, שלמרות הקשיים תמיד מצאנו בקרב המרצים והסגל אוזן קשבת ותמיכה.
עו"ד בת אל בן שושן כהן - בוגרת בית הספר למשפטים
סטודנטית לתואר מוסמך במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים

“חוויה סטודנטיאלית מקצועית מעמיקה ומהנה”

הבחירה במכללה האקדמית צפת כמוסד לימודים הייתה מבין הבחירות המוצלחות שעשיתי בחיי, ובדיעבד הייתי עושה את אותה הבחירה בדיוק. האווירה המשפחתית, מרצים מקצועיים ומצוינים והקשר הישיר עמם, כיתה קטנה ומגובשת, אגודת סטודנטים שתמיד דאגה לחדש וכל זאת לצד תמיכה מהסגל האקדמי והמנהלי

מה קורה אצלנו?

הודעה לעיתונות

ראיון עם פרופ' מוחמד ותד עם כניסתו לתפקידו - כראש בית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת
14/10/2018
ראיון שהתקיים עם פרופ' מוחמד ותד, ברשת ידיעות תקשורת עם כניסתו לתפקיד כראש בית הספר למשפטים במכללה האקדמית צפת, ולקראת פתיחת שנת הלימודים האקדמית.
31/10/2018
לקריאה
Image Alt

בביקור של ראש עיריית צפת במכללה אמר ראש העיר שוקי אוחנה כי
"המכללה האקדמית צפת מהווה נדבך משמעותי עבור צפת ופיתוחה יתרום רבות, הן בפן החינוכי-ערכי והן בפן הכלכלי. אני רואה את החינוך בסדר עדיפות עליון ונפעל ליצור גשר חינוכי בין בתי הספר בעיר למכללה".
דף חדשות

כתבו עלינו

בשנים האחרונות החלה המכללה בפיתוח אקדמי מואץ.
בעקבות זאת אישרה המועצה להשכלה גבוהה למכללה לפתוח מסלולי לימוד עצמאיים לתואר ראשון התמחות בסיעוד, מדעי ההתנהגות, מוסיקה ואמנות, ספרות,
משפטים, עבודה סוציאלית, פזיותרפיה ומערכות מידע קהילתיות. כמו- כן מקיימת המכללה לימוד להכשרת מורים.
דף חדשות
Image Alt
בואו לבקר
רח' ירושלים צפת
טלפון: 1800-344-544

דרכי הגעה למכללה:
הגעה לתחנה המרכזית בצפת באמצעות כל קו אוטובוס ומשם הליכה רגלית כ5 דקות.

טלפון ליצרת קשר:
1800-344-544